Feb 28, 2018

Γαϊδουράγκαθο για Αδυνάτισμα & Αποτοξίνωση

φυτικα προιοντα με γαιδουραγκαθο για αδυνατισμα,φυτικα σκευασματα για αδυνατισμα,γαιδουραγκαθο και οφελη για αδυνατισμα
image credit: fskilkis.gr

Γαιδουράγκαθο, κουφάγκαθο, σίλυβο, αγκάθι:Αυτές είναι οι πιο γνωστές ονομασίες του φυτού, ενώ υπάρχουν λιγότερο γνωστές όπως αγκάβατος, αγιάγκαθο και κάρδος. Το χαρακτηριστικό του φυτού είναι τα αγκάθια που φέρει στους βλαστούς και τα φύλλα, τα οποία υπάρχουν για να προστατεύεται από τα φυτοφάγα ζώα.

Τα μέρη του φυτού που παρέχουν σημαντικά οφέλη στην υγεία είναι οι σπόροι, που συλλέγονται προς το τέλος του καλοκαιριού για να είναι αποξηραμένοι και περιέχουν ευεργετικά συστατικά όπως οι φλαβόνες.

Η χρήση του έχει καταγραφεί αιώνες πριν, κατά τα ελληνορωμαϊκά χρόνια, όπου το χορηγούσαν για αποτοξίνωση αίματος και ενίσχυση της λειτουργίας του ήπατος. Τα τιτλοδοτημένα εκχυλίσματα του φυτού αναγνωρίζονται από τη γερμανική φαρμακοποιία ως θεραπευτικά στις πεπτικές διαταραχές και οργανικές βλάβες που προκλήθηκαν από τοξίνες και δηλητήρια. Σύμφωνα με το votanonkipos.gr θεωρούνται υποστηρικτικά στη θεραπεία χρόνιων φλεγμονωδών παθήσεων.

φυτικα προιοντα με γαιδουραγκαθο για αδυνατισμα,φυτικα σκευασματα για αδυνατισμα,γαιδουραγκαθο και οφελη για αδυνατισμα
image credit: herbco.com
Κατάλληλο για αδυνάτισμα

Οι εκπληκτικές ιδιότητες στην αποτοξίνωση του ήπατος συμβάλλουν στη διάσπαση του λίπους. Αυτό το κατατάσσει ως ένα από τα βότανα που βοηθούν στο αδυνάτισμα και την απώλεια βάρους. Η μόλυνση του περιβάλλοντος επιβαρύνει τον οργανισμό με βλαβερές τοξίνες. Όταν το σώμα δυσκολεύεται να αφαιρέσει τις επιβαρυντικές τοξίνες, διαταράσσει στη σωστή λειτουργία του μεταβολισμού.

Αυτή η διεργασία επιβαρύνει το πεπτικό σύστημα και έτσι μειώνεται η ικανότητα του οργανισμού στην αποτελεσματική καύση του λίπους. Η κατανάλωση βοτάνων όπως το γαιδουράγκαθο, βοηθά στην αποκατάσταση της σωστής λειτουργίας του μεταβολισμού και αυξάνει την απώλεια λίπους.

φυτικα προιοντα με γαιδουραγκαθο για αδυνατισμα,φυτικα σκευασματα για αδυνατισμα,γαιδουραγκαθο και οφελη για αδυνατισμα

Το νέο φυτικό προϊόν της σειράς Real Herbs  Real Fit, έχοντας ως κύρια δραστικά συστατικά το γαιδουράγκαθο αλλά και τα βότανα ταραξάκο,τσουκνίδα και σχιζάνδρα, βοηθά στη φυσική και σταδιακή απώλεια 3-5 κιλών μηνιαίως χωρίς δίαιτα με φυσιορρύθμιση, αποτοξίνωση και βελτίωση της λειτουργίας νεφρών, ήπατος, εντέρου.

Τα αποτελέσματα είναι εμφανή από τις 3 πρώτες ημέρες με την μείωση της περιμέτρου της κοιλιάς,αίσθημα ξεθουσκώματος και ευεξίας.Όταν συνοδεύεται με μια σωστή διατροφή ή δίαιτα η απώλεια των κιλών είναι μεγαλύτερη έως 10-15 κιλών το μήνα.Επίσης βοηθά στη μείωση των τιμών σακχάρου, χοληστερίνης, ουρικού οξέος, τριγλυκεριδίων.

Καταπολεμήστε τα περιττά κιλά και βοηθήστε τον οργανισμό σας να εξισορροπήσει το βάρος του αλλά και να αποτοξινωθεί αποτελεσματικά προσθέτοντας στη διατροφή σας το Real Fit  εδώ.



No comments:

Post a Comment