Apr 10, 2018

Ο Ρόλος του Proxeed Plus στην Βελτίωση τόσο του Σπέρματος όσο και του Γενετικού του Υλικού (DNA)

συμπληρωμα διατροφης για ποιοτητα σπερματος,συμπληρωμα διατροφης proxeed plus
Το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για άνδρες που είναι έτοιμοι να βελτιώσουν την ποιότητα ή την ολιγοασθενοσπερμία. ολιγοσπερμία, ασθενοσπερμία και τον κατακερματισμό(DFI) του σπέρματος τους. Τα συστατικά αυτά του συμπληρώματος  βοηθούν την αύξηση της γονιμότητας του άνδρα και έχει αποδειχθεί ότι διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο κατά την σπερματογέννηση. Κλινικές δοκιμές έχουν δείξει ότι τα συστατικά του Proxeed Plus, ενισχύουν την υγεία του σπέρματος, συμπεριλαμβανομένου την αύξηση της κινητικότητας, την βελτίωση του κατακερματισμού(DFI), τη ταχύτητα και τη συγκέντρωση των σπερματοζωαρίων.

Τα αντιοξειδωτικά συστατικά του Proxeed Plus, που περιλαμβάνει δημιουργεί ένα αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα προστασίας για το  σπέρμα από τις βλαβερές επιπτώσεις των ελεύθερων ριζών του οξυγόνου ενώ τα πρόσθετα θρεπτικά συστατικά στην σημαντική ενίσχυση του σχηματισμού και της ωρίμανσης των σπερματοζωαρίων.

Η συστηματική λήψη του Proxeed Plus ενισχύει τη συνολική εικόνα ποιότητας του σπέρματος, την αύξηση του αριθμού των σπερματοζωαρίων και την κινητικότητα, με αποτέλεσμα όλοι αυτοί οι παράγοντες να βοηθούν στην αύξηση της πιθανότητας σύλληψης ενός παιδιού. Ίσως γι “αυτό τόσοι πολλοί γιατροί  που εξειδικεύονται στη γονιμότητα συστήνουν ανεπιφύλακτα το Proxeed Plus για την μέγιστη δυνατή βελτίωση του σπέρματος.

Το Proxeed Plus είναι μια σκόνη με γεύση λεμόνι που μπορεί να διαλυθεί σε χυμό ή νερό. Θα πρέπει να λαμβάνεται δύο φορές την ημέρα νηστικός, μία φορά το πρωί και μία φορά το βράδυ, ενώ μπορείτε να φάτε τουλάχιστον μετά μισή ώρα από την λήψη  του. Αποφύγετε τα ζεστά ροφήματα και τα ανθρακούχα ποτά όπως η σόδα.. Δεδομένου ότι το σπέρμα απαιτεί περίπου 74 ημέρες για να ωριμάσει και μετά τη λήψη 20 ημερών από την λήψη  είναι ικανό να γονιμοποίηση.

συμπληρωμα διατροφης για ποιοτητα σπερματος,συμπληρωμα διατροφης proxeed plus
πηγή εικόνας: sciencuriosities.blogspot.com
Θα πρέπει να λαμβάνεται για έξι μήνες, αν και αρχικές βελτιώσεις στην ποιότητα των σπερματοζωαρίων μπορεί να παρατηρηθούν μετά από τρεις μήνες.

Βελτιώσεις στην ποιότητα των σπερματοζωαρίων, όπως η αύξηση του αριθμού των σπερματοζωαρίων και της κινητικότητας κατά τη λήψη του Proxeed Plus, θα συμβεί σταδιακά με την πάροδο του χρόνου. Το Proxeed Plus διατίθεται χωρίς ιατρική συνταγή.

Οι ανεπιθύμητες ενέργειες είναι σπάνιες και γενικά ήπιας φύσης.

Δεν υπάρχουν γνωστές αλληλεπιδράσεις φαρμάκων μεταξύ του Proxeed Plus και των συνταγογραφούμενων ή μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων.


Μεταβολική δράση / λειτουργία                                                    Συστατικό
Ενισχύει το μεταβολισμό της ενέργειας του σπέρματος:     L-καρνιτίνη, Ακετυλ L-καρνιτίνη, Φρουκτόζη, Κιτρικό οξύ
Βελτιώνει την ωρίμανση και τη λειτουργία του σπέρματος:     Ψευδάργυρος, Φολικό οξύ, Β12, Ακετύλ L-καρνιτίνη, L-καρντίνη
Προστατεύει το σπέρμα από οξειδωτικό στρες:                        Σελήνιο, Co Q10, Vit C, Ψευδάργυρος, Ακετύλ L-καρνιτίνη



Συστατικά προϊόντος Proxeed® Plus ανά ημερήσια δόση (2 φακελάκια)
  • L-carnitine fumarate (providing 1.0g L-carnitine)     3,5 g
  • Acetyl-L-carnitine HCI     1,0 g
  • Fructose     2,0 g
  • Citric Acid     100 mg
  • Vitamin C     180 mg
  • Folic Acid     400 mcg
  • Zinc     20 mg
  • Selenium     100 mcg
  • Vitamin B12     3,0 mcg
  • Coenzyme Q10     40 mg
συμπληρωμα διατροφης για ποιοτητα σπερματος,συμπληρωμα διατροφης proxeed plus

- Η L-καρνιτίνη και η ακετυλο-L-καρνιτίνη διαδραματίζουν βασικό ρόλο στον μεταβολισμό της ενέργειας του σπέρματος. Πολλές επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει ότι οι καρνιτίνες παίζουν σημαντικό ρόλο στη λειτουργία του σπέρματος, επηρεάζοντας την κινητικότητα, τη μορφολογία, τη συγκέντρωση και τον αριθμό των σπερματοζωαρίων. Η L-καρνιτίνη και η ακετυλο-L-καρνιτίνη μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην προστασία του σπέρματος μειώνοντας την βλαπτική επιρροή από  τις ελεύθερες ριζές.

- Η φρουκτόζη είναι ένα από τα κύρια ενεργειακά υποστρώματα που υπάρχουν στο σπερματικό υγρό.
- Το κιτρικό οξύ εμπλέκεται σε ορισμένες πτυχές του ενεργειακού μεταβολισμού.

- Η βιταμίνη Β12 εμπλέκεται στην ωρίμανση των κυττάρων και στη σύνθεση του DNA. Μια ανεπάρκεια της βιταμίνης Β12 στη διατροφή σχετίζεται με μειωμένο αριθμό σπερματοζωαρίων και κινητικότητα. Ως εκ τούτου, για τη βελτίωση της υγείας του σπέρματος βιταμίνη Β12 είναι απαραίτητη.

- Το σελήνιο είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό και θεωρείται ότι σταθεροποιεί την ακεραιότητα του μαστιγίου σπέρματος. Η υπερβολικά χαμηλή παροχή σεληνίου στη διατροφή έχει συσχετιστεί με την κακή κινητικότητα του σπέρματος. Ένα αρρενωπό συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει σελήνιο μπορεί να αυξήσει την κινητικότητα του σπέρματος.

συμπληρωμα διατροφης για ποιοτητα σπερματος,συμπληρωμα διατροφης proxeed plus

- Το συνένζυμο Q10 λειτουργεί ως αντιοξειδωτικό και ενεργειακό παράγοντα και θεωρείται ότι σταθεροποιεί την ακεραιότητα του μαστιγίου σπέρματος. Μελέτες έχουν δείξει μια συσχέτιση μεταξύ των επιπέδων συνένζυμο Q10 και της υγείας του σπέρματος.

- Η βιταμίνη C είναι ένα αντιοξειδωτικό που υπάρχει στο σπερματικό πλάσμα. Η συμπλήρωση της βιταμίνη C έχει βελτιώσει την ποιότητα των σπερματοζωαρίων των καπνιστών.

- Ο ψευδάργυρος είναι σημαντικός για την παραγωγή σπέρματος. Οι υπογόνιμοι άντρες έχει αποδειχθεί ότι έχουν χαμηλότερα επίπεδα σπερματικού ψευδαργύρου από τους φυσιολογικούς άνδρες.

- Οι συγκεντρώσεις φολικού οξέος επίσης έχει αποδειχθεί ότι είναι υψηλότερες στο σπερματικό υγρό από το πλάσμα στους άνδρες. Μελέτες υποδεικνύουν ότι η συμπλήρωση του φολικού οξέος μαζί με τον ψευδάργυρο βελτιώνει την υγεία του σπέρματος τόσο στους υπογόνιμους όσο και στους γόνιμους άνδρες.

- Ενεργά συστατικά: Φουμαρική L-καρνιτίνη, ακετυλο-L-καρνιτίνη, φρουκτόζη, κιτρικό οξύ, βιταμίνη Β12, σελήνιο, συνένζυμο Q10,βιταμίνη C, ψευδάργυρος, φολικού οξέος

- Ανενεργά συστατικά: σακχαρόζη, φρουκτόζη, φυσικό άρωμα λεμονιού, κάλιο acesulfame.



Εφοδιαστείτε το Proxeed Plus εδώ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: H ρύθμιση του σπέρματος τόσο σε ποσότητα όσο και στον κατακερματισμό του γενετικού υλικού του είναι από τα πιο βασικά εργαλεία που πρέπει να έχει το ζευγάρι για να τεκνοποιήσει αλλιώς θα ταλαιπωρείται χωρίς λόγο. Απαραίτητες εξετάσεις είναι όχι μόνο το σπερμοδιάγραμμα και η καλλιέργεια σπέρματος αλλά και ο δείκτης κατακερματισμού του DNA του σπέρματος, ο οποίος ΠΡΕΠΕΙ να αξιολογείται μόνο από ειδικούς επιστήμονες στον τομέα της γονιμότητας.


No comments:

Post a Comment