via advancedliving.com |
Το Krill Oil είναι η νέα γενιά των Ω-3 λιπαρών οξέων και γίνεται από ένα είδος πολύ μικρής άγριας γαρίδας στα καθαρά νερά της Νότιας Ανταρκτικής και αποτελεί μέρος της διατροφικής αλυσίδας.
- Ζει σε καθαρά νερά και λόγου του μεγέθους του-πολύ μικρή-είναι απαλλαγμένο από βαρέα μέταλλα σε σχέση με τα άλλα ιχθυέλαια
- Συνδεδεμένο με φωσφολιπίδια, κάτι που το κάνει άμεσα διαπερατό και απορροφήσιμο από τις κυτταρικές μεμβράνες και την αποκατάσταση τους
- Η παρουσία της ασταξανθίνης στο λάδι ένα πανίσχυρο αντιοξειδωτικό που δεν έχει προστεθεί στο προϊόν αλλά υπάρχει εξ΄αρχής στο συστατικό του λαδιού, εξασφαλίζει την προστασία από την οξείδωση, να βοηθήσει στην προστασία των κυττάρων από τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες και μάλιστα πολύ περισσότερο από την βιταμίνη Ε
- Έτσι αν και η περιεκτικότητά του σε EPA και DHA είναι αρκετά χαμηλότερη από ένα καλό ιχθυέλαιο, αυτά τα χαρακτηριστικά το κάνουν να υπερτερεί και μάλιστα σημαντικά από τα υπόλοιπα
via 21stcentury.sg |
Βασικά Χαρακτηριστικά:
- Διαχείριση των λιπιδίων – με το EPA και DHA του Krill Oil συμβάλει στη μείωση των τριγλυκεριδίων και χοληστερόλης
- Πίεση και Καρδιά: στην διατήρηση της φυσιολογικής πίεσης του αίματος και στην κανονική λειτουργία της καρδιάς
- Εγκέφαλος-Διατροφή – Krill Oil περιέχει εξαιρετικά ισχυρά θαλάσσια φωσφολιπίδια που μπορούν να βοηθήσουν να διατηρηθεί η κανονική λειτουργία του εγκεφάλου
- Μεταβολισμό-Υγεία – Krill Oil μπορεί να βελτιώσει το μεταβολισμό της γλυκόζης, την ικανότητα του ήπατος να ανταποκριθεί στις διατροφικές προκλήσεις και το προεμμηνορυσιακό σύνδρομο(πόνος).
Εφοδιαστείτε το συμπληρώμα διατροφής "Krill Oil" της Rotta Natura εδώ.
Πηγή: realherbs.gr
No comments:
Post a Comment