Jun 7, 2018

Καθαρίστε τα Παράσιτα από τον Οργανισμό σας με Φυσικούς Τρόπους

παρασιτα και αντιμετωπιση,παρασιτα στο εντερο θεραπεια,καθαρισμα απο παρασιτα φυσικοι τροποι
aovitals.com
Γράφει: Dr. David Jockers. "Το παράσιτο είναι ζωντανό όν που ζει σε βάρος άλλου ζωντανού οργανισμού, που χαρακτηρίζεται ξενιστής. Τα παράσιτα παίρνουν και χρησιμοποιούν τα θρεπτικά συστατικά από τον ξενιστή και με αυτό τον τρόπο τον βλάπτουν. Τα παράσιτα παίρνουν πολλές διαφορετικές μορφές και μπορούν να ευδοκιμούν σε όλο το σώμα. Κυρίως όμως ζουν στο ανθρώπινο έντερο.

Εκτιμάται ότι περίπου το 50% των Αμερικανών έχουν πληθώρα παρασιτικών οργανισμών στο έντερο τους. Τα παράσιτα εισέρχονται στο ανθρώπινο σώμα μέσω του αέρα που αναπνέουμε, του φαγητού που τρώμε και του νερού που πίνουμε.

Στις χώρες του τρίτου κόσμου, ο πιο συνηθισμένος τρόπος απόκτησης παράσιτων είναι μέσω του μολυσμένου νερού. Όποιος ταξιδεύει σε μία ξένη χώρα πρέπει να είναι προσεκτικός για να λάβει καθαρό νερό. Το κακό αποχετευτικό σύστημα και οι κακές συνθήκες υγιεινής είναι οι πιο κοινοί τρόποι για να έρθουν οι άνθρωποι σε επαφή με τα παράσιτα. Στην Αμερική τα παράσιτα εξαπλώνονται μέσω του χοιρινού κρέατος, των οστρακοειδών, της μολυσμένης τροφής και του μολυσμένου νερού.

Υπάρχουν χιλιάδες διαφορετικοί τύποι παρασίτων που είναι κοινά στους ανθρώπους

παρασιτα και αντιμετωπιση,παρασιτα στο εντερο θεραπεια,καθαρισμα απο παρασιτα φυσικοι τροποι
videoblocks.com
 Τα πρωτόζωα αποτελούνται από ένα μόνο κύτταρο και πολλαπλασιάζονται στο εσωτερικό του ανθρώπινου εντέρου. Τα πιο κοινά πρωτόζωα που έχουν ανακαλυφθεί είναι το Giardia, το neospora, οι αμοιβάδες, η τοξοπλάσμωση, το κρυπτοσπορίδιο και η σαρκοκύστη.

Μια άλλη μορφή παράσιτου είναι το σκουλήκι Helminth και περιλαμβάνει τα tapeworms, pinworms, hookworms, threadworm, roundworms κ.α

Πολλά άτομα κάνοντας ένα καθαρισμό από παράσιτα θα δουν σκουλήκια στα κόπρανα τους, καθώς αποβάλλονται από το σώμα.

Το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού κυνηγάει τα παράσιτα μόλις τα εντοπίσει. Πολύ συχνά τα παράσιτα είναι εξαιρετικά δυνατά και πολλαπλασιάζονται τόσο γρήγορα που το ανοσοποιητικό σύστημα δεν μπορεί να τα αντιμετωπίσει.

Μερικά από τα συμπτώματα που συνδέονται με τα παράσιτα του εντέρου είναι διάρροια, αέρια, φούσκωμα, γριππώδη συμπτώματα, ναυτία, εξανθήματα, πόνο στις αρθρώσεις, χρόνια κόπωση και χρόνια ιγμορίτιδα.

παρασιτα και αντιμετωπιση,παρασιτα στο εντερο θεραπεια,καθαρισμα απο παρασιτα φυσικοι τροποι
apr.org
Ένα ισχυρό ανοσοποιητικό όμως, αντιμετωπίζει τα πάντα: Η ασθένεια ΔΕΝ προκαλείται από ιούς και βακτήρια,αλλά απο το εξασθενισμένο ανοσοποιητικό σύστημα!


Τα παράσιτα αγαπούν την ζάχαρη και ότι μετατρέπεται σε αυτή. Έτσι ο καλύτερος να λιμοκτονήσουν τα παράσιτα είναι να εφαρμόσετε μία υγιεινή νηστεία και στρατηγικές καθαρισμού, ενώ συγχρόνως εξαλείφετε από την διατροφή σας όσο το δυνατόν περισσότερο ζάχαρη και δημητριακά.

Πολλά βότανα και τρόφιμα εμφανίζουν ισχυρή αντιπαρασιτική δράση

Το extra παρθένο λάδι καρύδας είναι γεμάτο με τριγλυκερίδια μέσης αλυσίδας που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα στη μάχη κατά των παθογόνων παραγόντων. Το ωμό σκόρδο και ωμά κρεμμύδια παρέχουν θείο, που περιέχει αμινοξέα και τα οποία είναι αντιπαρασιτικά.

Τρώτε καθημερινά έξι κουταλιές της σούπας ακατέργαστο extra παρθένο ελαιόλαδο καρύδας, μια ολόκληρη σκελίδα σκόρδου και ένα μεγάλο κόκκινο κρεμμύδι, για να βοηθήσετε τον οργανισμός σας να γίνει απρόσβλητος από τα παράσιτα..."

Περισσότερα: proionta-tis-fisis.com


No comments:

Post a Comment