May 28, 2018

Φυσιορύθμιση: Η Σύγχρονη Ολιστική Θέαση της Ανθρώπινης Υγείας

τι ειναι η φυσιορυθμιση,φυτικα συμπληρωματα διατροφης για φυσιορυθμιση
awaken.gr
Η Φυσιορρύθμιση – (PHYSIOREGULATION) αποτελεί την πιο νέα και εξελιγμένη ολιστική θεραπευτική μέθοδο, που βασίζεται την πιο πρόσφατη έρευνα και γνώση σχετικά με την Ομοιοπαθητική, την Ομοτοξικολογία, την Φυτοθεραπεία, την Ψυχο-Νευρο-Ενδοκρινο-Ανοσολογία (P.N.E.I.), και τις εφαρμογές των συμπληρωμάτων διατροφής. Η Φυσιορρύθμιση, χρησιμοποιεί ως βασικό μοντέλο αξιολόγησης της ανθρώπινης υγείας την συνάρτηση της υγείας, του Dr. Caradonna. Σύμφωνα με αυτήν, η τρέχουσα κατάσταση της υγείας ενός ανθρώπου είναι συνάρτηση τεσσάρων παραγόντων:
  •     Των Γενετικών προδιαθέσεων του οργανισμού του, βάσει του γονιδιακού του υλικού.
  •     Του τρόπου ζωής του (Εργασία, Διατροφή, Κίνηση, Προσλήψεις τοξικών υλικών κ.τ.λ.)
  •    Της ψυχο – νοητικής πραγματικότητας που έχει κατασκευάσει και των διάφορων συναισθηματικών μηχανισμών αντίδρασης που έχει επιλέξει να χρησιμοποιεί στα διάφορα εξωτερικά και εσωτερικά ερεθίσματα.
  •     Της ηλικίας του.
Οι τέσσερεις αυτοί παράγοντες επηρεάζουν την λειτουργία του Ψυχο-Νευρο-Ενδοκρινο-Ανοσολογία (Psyho.Neuro.Endocrin,Iimune.-P.N.E.I.), και η απόκλιση αυτή αποτελεί την βάση της Ασθένειας.

Βασικές Αρχές

Η Φυσιορρύθμιση και η Φυσιορρυθμιστική Ιατρική βελτιώνουν την δυνατότητα των Ιατρών και των Επαγγελματιών Υγείας να αντιμετωπίζουν με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα την Ασθένεια. Πιστεύοντας στην αρχή της συνθετικότητας, η Φυσιορρύθμιση επιλέγει να συγκεντρώνει και να συνδυάζει τα καλύτερα συστατικά από την κάθε θεραπευτική μέθοδο. Έτσι, παντρεύει την Κλασσική Ιατρική με την Κλασσική Ομοιοπαθητική, την Ομοτοξικολογία, την Σπαγειρική Θεραπευτική, την Φυτοθεραπεία, την Μοριακή Βιολογία, την Κβαντική Φυσική, δημιουργώντας ένα σύνθετο μοντέλο επιπέδων θεραπευτικής προσέγγισης.

Μία δεύτερη αρχή που προσθέτει είναι η αρχή της διατάραξης της φυσιολογίας του ασθενή που αποτελεί τη βάση κάθε ασθένειας, μέσω παθογόνων παραγόντων όπως:

  •     Τοξίνες (τροφικές, βαρά μέταλλα, ραδιενέργεια, ενεργειακές, συναισθηματικές, ατμοσφαιρικές, ηλεκτρομαγνητικές, γαιοπαθητικές και τέλος ομοτοξίνες)
  •     Μείωση της ικανότητας του οργανισμού να τις διαχειρίζεται και να τις αποβάλλει.
  •     Μη κατάλληλης διατροφής
  •     Μη λειτουργικών μηχανισμών σκέψης και συναισθηματικής βίωσης.
τι ειναι η φυσιορυθμιση,φυτικα συμπληρωματα διατροφης για φυσιορυθμιση
heartmindsynergy.com
Αυτοί οι παράγοντες, σε συνδυασμό με το μοναδικό γενετικό υλικό ενός ανθρώπου και την ηλικία του, που ως παράγοντας επηρεάζει την λειτουργία του οργανισμού σε κυτταρικό επίπεδο, δημιουργούν μία μοναδική σε κάθε άνθρωπο πολυπαραγοντική συνάρτηση που ως αποτέλεσμα έχει την εμφάνιση της ασθένειας. Μοναδική αποτελεσματική λύση θεραπείας είναι η ανακάλυψη της μοναδικής αυτής συνάρτησης και η επέμβαση σε κάθε έναν από τους παράγοντες που την αποτελούν:

                                                             ΔΙΑΓΝΩΣΗ

                                                         ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ

                                                     ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗ(PNEI)

                                                  ΑΛΛΑΓΗ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ

                                            ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ


Η Φυσιορρύθμιση έχει ως ένα βαθμό μια ιατρική προσέγγιση παρόμοια με την ιατρική της Ομοτοξικολογίας. Θεωρεί ότι ο άνθρωπος είναι ένα Οικοσύστημα που ελέγχεται από το Νευρο – Ενδοκρινο – Ανοσολογικό δίκτυο.

Υπάρχουν πέντε βασικές θεμελιώδεις αρχές που καθορίζουν την πολύπλοκη δράση των σκευασμάτων της Φυσιορρύθμισης:
  •     Ολιστική Διάγνωση σε Βάθος
  •     Αποτοξίνωση
  •     Εξισορρόπηση του P.N.E.I. (Ψυχο – Νευρο – Ενδοκρινο – Ανοσολογικό)
  •     Αλλαγή των παθογόνων παραγόντων στη ζωή του ανθρώπου προκειμένου η ασθένεια να μην εμφανιστεί ξανά.
  •     Διατροφικά Συμπληρώματα στο βαθμό που χρειάζονται για να καλύπτουν ελλείψεις σε σημαντικά για την υγεία στοιχεία.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

    Η Ολιστική Διάγνωση σε βάθος παραλαμβάνει:
  •     Την Ολιστική θεώρηση της φυσιολογίας του ανθρώπου και την αντίστοιχη ολιστική αιτιοπαθογένεια.
  •     Ότι η θεραπεία του πάσχοντος πεδίου βασίζεται στη διόρθωση της διαταραγμένης του δομής απαντώντας στα ερωτήματα «γιατί» και «πώς» ο συγκεκριμένος άνθρωπος ασθενεί.

    Η Αποτοξίνωση περιλαμβάνει:
  •     Την ενίσχυση των οργάνων και συστημάτων απέκκρισης πριν την έναρξη της αποτοξίνωσης με σκοπό την χωρίς προβλήματα απομάκρυνση των τοξινών.
  •     Την σταδιακή βάσει «στρατηγικού» σχεδίου αποτοξίνωση επιπέδου προς επίπεδο, του οργανισμού.
  •     Λειτουργική και δομική αποκατάσταση που επανέρχεται μέσω της αποτοξίνωσης και της παροχέτευσης του συνδετικού ιστού με αποτέλεσμα την αποκατάσταση υγιούς κυτταρικού μεταβολισμού..."


Περισσότερα: realherbs.gr


No comments:

Post a Comment